Feelya Promotion


Feelya Promotion on ollut olemassa ajatuksen tasolla jo vuodesta 2011. Silloin innostunut nuori nainen ei vain ollut vielä tarpeeksi rohkea lähtemään yrittäjyyden tielle. Mielikuva "olla itsensä pomo" ja yrittämisen nälkä kuitenkin pyörivät jatkuvasti mielessä, ja vuonna 2014 löytyi tarvittava rohkeus ja ajatus "nyt tai ei koskaan".


Nimenä Feelya Promotion on löyhästi väännetty englannin kielen sanoista feel you, eli tunnen sinut tai ymmärrän sinua. Jokainen toimeksianto rakennetaan asiakkaan toiveita kuunnellen - näin voimme todeta tuntevamme asiakkaamme niin hyvin, että pystymme ylittämään heidän odotuksensa kerta toisensa jälkeen.


Yrityksen pohjalta löytyy vankka tietotaito ravintola-alalta. Kokeneempien tapahtuma-alan toimijoiden parissa työskentely on opettanut alan kiemuroita, sekä kasvattanut kokemusta promootioiden ja tapahtumatuotannon parissa. Ylläpidämme jatkuvaa tietotaitoa kouluttautumalla ja oppimalla uutta.

Iina2 web 344


Luodaan suunnitelmat, asetetaan tavoitteet ja toteutetaan unelmat!


Iina

Catering-alan perustutkinnon käynyt, ylioppilaaksi kirjoittanut baarin ammattilainen. Opitun tietotaidon lisäksi kokemusta erityylisistä ravintoloista ja tapahtumista, joissa asiakaskunta vaihtelee muutamasta kymmenestä ihmisestä kymmeniin tuhansiin saman päivän aikana. Koulutuksen aikana kahvituksien ja muiden tilaisuuksien järjestäminen herätti mielenkiinnon omaa yritystä kohtaan. 


Asiakaspalvelutehtävissä työskentely on opettanut paineensietokykyä sekä ratkaisun löytämistä mahdottomiltakin tuntuneissa tilanteissa.


Promootiokokemusta on karttunut alkoholibrändien, kulutustuotteiden sekä tapahtumapromootioiden merkeissä. Rämäpäinen luonne sekä ajattelu laatikon ulkopuolelta ovat olleet eduksi annetuissa työprojekteissa. Annetut haasteet otetaan innokkaasti vastaan.


Joulukuussa 2018 Palveluliiketoiminnan koulutuksesta valmistunut restonomi - lisäopintoina markkinointi.

Tammikuussa 2019 Yrittäjän ammattitutkinto - parempaa bisnestä.


Energinen yökukkuja, aurinkoinen höpöttäjä,
pirtsakka naurupommi ja yrittäjä.

Ravintola-alan ammattilainen ja kokenut kenttäpromoottori.

Baarimirkku, tapahtumajärjestäjä ja Feelya Promotionin toimitusjohtaja.